Skärgården

Hej !

Är som ni vet ute i skärgården nu och livet är på topp! :)

Har varit strålande sol och en värme runt 19-22 grader varje dag sen vi kom hit ;)

Utom idag då.. Idag är det runt 13 grader och himmelen är täckt av moln. Det regnar av och till och marken är lite för blöt för att köra fyrhjulingen enligt mig. Skulle köra ner den med kärran på så att pappa kunde lasta på och köra upp sten, och flera gånger fick jag lägga all min vikt på styret för att överhuvudtaget komma frammåt, och när det började luta neråt var det flera gånger fotbromsen inte räckte till.

Började veckan himla bra iallafall..
första dagen fick jag motorstopp 3 gånger med fyrhjulingen, jag körde ner i ett hål och flög av. har lite blåmärken på armen och några på benen men annars gjorde jag mig faktiskt inte illa. :) och sen när vi åkte ut hit med båten så mötte vi vågorna från Waxholms båten varav en våg slog över kanten till våran båt (längst fram) där jag satt... Jessica dyngsur. ^^

Har fått träffa min lilla syssling också! Hon är så söt :) :)

Eftersom att vädret är för trist för att vara ute så sitter jag inne här med pappas dator i knäet.
Kollade lite på en egen dator att köpa, och har bestämt mig till ungefär 95%. Så kanske blir mer bloggande när jag skaffar den ;)

Jaja, nu ska jag inte dra ut på det här inlägget fö rjag har egentligen inget meningsfullt att säga ;)
Bloggar mer när jag kommer hem!

K R A M ^^

Så jätte taggad!

Hejhejhej!
Är super taggad nu!
Imorron åker jag ut till skärgården, och ska vara där hela sommarn, utom när mamma & pappa har gemensam semester. Jag älskar att vara där, höjdpunkten på varje sommarlov är när jag är där ute, vilket har varit en vecka hittills. Så då tänkte jag "nej, nu är jag faktiskt 14 (snart) så jag klarar att vara där ute länge. Och eftersom att den där veckan brukar vara den bästa, varför inte göra hela sommaren till den bästa?"
I vilket fall som helst så har jag packat allt nu, och nu väntar jag bara på att det ska bli tisdag morron :)
Kommer kanske blogga nån gång, men det blir riktigt låg uppdatering :/
Ha det bra!
Pusshej :*


Tält :)

Har tältat inatt , inte för att vi sovit nå mycket, men ja ;) vi är fortfarande vakna, för mycket frisk luft antar jag ;)


Bild från Rix FM festivalen igår
suddig men de får gå


Dränka Jessica dagen..

Hej!
Har varit fotbollsskoleledare i fyra dagar nu. :) och vi har (vet inte om alla har det?) alltid avslutning med vattenkrig.. Och när barnen gick hem tror jag att jag hade varit torrare om jag badat i en pool.. Genomblöt ! Och sen skulle vi städa omklädningsrummen som man nästan kunde simma i. Jaja, tror alla hade kul iallafall! ;)

Igår va jag och mamma hos läkaren/ortopeden och kollade min fot som jag haft problem med ända sen 2008. Han tittade och kände på foten en stund och sen sa han att han tyckte vi skulle operera den eftersom jag var så ung och har haft så mycket problem med den, och sålänge jag blir av med smärtan så är det bara att bita ihop.. Men jag är grymt rädd..
För första gången har jag sjukhusskräck. :/

Imorron ska jag tälta med mina "syskon" :D ska ha riktigt kul eftersom att vi inte träffas förrän i höst sen :/ kommer bli fett jobbigt att va utan dom, och mina andra vänner också såklart, men det ska bli skönt att komma iväg och bara koppla av.

Kanske slänger in nåt inlägg imorron, lite bilder från Rix FM festivalen som vi ska gå på också ;)

Pusshej :*


Stina & Ellen

Hej!
Har varit med Stina och Ellen hela helgen , höll jag på att säga .. Nejmen idag har det känts som helg , eftersom att vi var lediga :) men en härlig tisdag och en härlig torsdag har vi haft !

Nackdelen när man inte går i samma klass är att man inte umgås lika ofta.. :(

Men underbara dagar har det varit brudar!

Puss <3


RSS 2.0